Miercuri, 24/10/2018, 03:43:49
Principală Înregistrare RSS
Bine aţi venit, Vizitator
Meniu site
Categoriile secţiunii
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 28
KissFM
like
histats
Principală » Articole » Articolele mele

“Bătăile inimii” Pământului se accelerează
O echipă de specialişti de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variaţii importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pământului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând. Odata cu inversarea polilor magnetici ai planetei, anotimpurile si toate ciclurile naturale care depind de pozitia planetei fata de Soare sufera schimbari semnificative. In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos.
Animalele care migreaza vor fi bulversate si nu vor mai putea sa se orienteze. Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani, iar nivelul oceanului va creste. Cauzele acestui efect ar putea duce chiar la sfarsitul lumii !

Sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=2408&lang=RO http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/polii-magnet
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Jules (31/01/2012)
Vizualizări: 300 | Comentarii: 1 | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 1
1  
Potrivit unui nou studiu al ceomanipi Arbor Networks, Google reprezinta acum in medie 6,4% din traficul pe Internet, un nou record pentru cel mai mare motor de cautare din lume.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]